Spaghetti

czas przygotowania: 20 MINUT

SKŁADNIKI

Makaron spaghetti
350 g
Sos Cygański Reypol
300 g
Mięso mielone
300 g
Cebula
50 g
Starty parmezan
10 g
Oliwa z oliwek
10 g

PRZYGOTOWANIE

Makaron gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy z oliwek. Na patelni podsmażamy mięso mielone z posiekaną cebulą, dodajemy sos cygański, gotujemy do zgęstnienia. Na talerz wykładamy makaron i polewamy sosem. Posypujemy startym parmezanem. Można udekorować połówką pomidorka koktajlowego i listkiem bazylii.

<

do tego przepisu użyliśmy:

Sos Cygański

KUP TERAZ

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Czytaj więcej
Akceptuję
Nie akceptuję
    TWÓJ KOSZYK
    Twój koszyk jest pusty!Zobacz produkty